Home > Agrarische vakanties > Lippizanen in Transylvanië / 5 daagse vliegreis

Lippizanen in Transylvanië / 5 daagse vliegreis


5
from
230 €

 

 
 
 

 

Itinerary

 Dag 1. Thuisland – Boekarest – Azuga – Predeal:H. Piemonte 4*

Aankomst op vliegveld bij Boekarest, ontvangst door gids, tocht door de bergen. Bezichtiging van het Peles kasteel in Sinaia. Aansluitend bezoek aan de koninklijke wijnkelder in Azuga met champagne proeverij. 
 
Dag 2 Predeal – Prejmer – Chichis – Brasov – Bran – Predeal :H. Piemonte 4*
In de morgen bezoeken we de kerkburht in Prejmer/Tartlau. Dan rijden we naar de Lippizanen stoeterij in Chichis. We kijken hier rond en krijgen een demonstratie van paardendressuur en een typisch Szekler lunch. In de namiddag een stadswandeling door Brasov/Kronstadt met een bezoek aan de Zwarte kerk en het oude Raadhuisplein. Aansluitend bezoeken we nog de burcht in Bran/Törzburg, ook wel bekend als Dracula kasteel.
 
Dag 3. Predeal – Sighisoara – Bazna – Sibiel – Sibiu:H. Golden Tulip 4*
In de voormiddag een stadswandeling door Sighisoara met een bezoek aan de Klokkentoren en het geboortehuis van Dracula. Daarna rijden we naar Bazna/Baassen en maken we een tocht met paard een wagen naar de kerkburcht in Boian/Bonnesdorf. Onderweg ontdekken we hier de waterbuffels. In de namiddag bezichtigen we het Iconen-glasmuseum in Sibiel/Budenbach en daarna eten we met de boeren in de bergen. 

Dag 4. Sibiu – Cozia – Boekarest: H. Ramada Parc 4*
In de voormiddag een stadsrondwandeling in Sibiu met het grote en kleine plein, de Leugenbrug en de evangelische kerk. We rijden door de Rode torenpas van Walachije. Onderweg stoppen we bij het Cozia klooster. In de namiddag een stadstoer door Boekarest en in de avond een feestelijke maaltijd omringd door folklore in restaurant Pescarus. 

Dag 5. Boekarest – thuisland
In de morgen bezoekt u het landbouwbedrijf Mariuta met akkerbouw en rundvee. Daarna transfer naar het vliegveld en u vliegt naar huis. 
Price

  

Minimum aantal personen

15

20

25

30

35

40

Prijs per persoon

275 €

260 €

250 €

240 €

235€

230 €

Single toeslag

60 €

60 €

60 €

60 €

60 €

60 €

Entree toeslag

35 €

35 €

35 €

35 €

35 €

35 €