Home > Indrukwekkende reizen > Donaudelta uitgebreid

Donaudelta uitgebreid


7
from
325 €
Itinerary
1. Dag. Boekarest
Aankomst op het vliegveld in Boekarest, ontvangst door de reisleider en door naar het hotel. ‘s Avonds feestelijk diner met folkloreprogramma in restaurant  Pescarus. 
 
2.Dag. Boekarest-Tulcea
Voor de middag rijden we naar Tulcea, de toegang tot de Donaudelta. In noordelijke richting van de Roemeense Zwartezee kust ligt de Donaudelta, een uniek natuurparadijs dat vanuit Tulcea goed te bereiken is. Na de middag varen we met de catamaran in de Donaudelta, door de nauwe kanalen van het  Saon meer. 
 
3. Dag. Tulcea-Crisan
‘s Morgens bezoeken we het museum van de Donaudelta, waar we de eerste indrukken van het landschap kunnen opdoen. Daarna varen we vanuit Tulcea , over het hoofdkanaal Sulina naar Crisan, dan verder door het kanaal van de oude Donau tot aan de aanlegsteiger van het drijvend hotel. Inchecken en diner aan boord. Na de middag maken we een tocht door de nauwe kanalen in de omgeving. Overnachting in het drijvend hotel in de Donaudelta.  
 
4. Dag. Donaudelta
Voor de middag boottocht door de nauwe kanalen in de richting van de meren Obretinu Mare, Obretinu Mic en Isac. Diner. Na de middag vervolgen we onze boottocht. Overnachting in het drijvend hotel in de Donaudelta.  
 
5. Dag. Crisan-Tulcea
‘s Morgens varen we met de boot voorbij het vissersdorp aan de Meile 23 , door het pelikaanreservaat aan het Fortunameer en door het Nebunumeer. Diner aan boord. We varen door het kanaal Meile 35 terug naar Tulcea. In de late namiddag komen we in Tulcea aan. Diner in het Europolis Komplex aan de oever van het  Saon meer. Overnachting in Tulcea. 
 
6. Dag. Tulcea –Constanta-Boekarest
Voor de middag rijden we naar Constanta, de grootste havenstad aan de Zwarte zee. Hier hebben we de mogelijkheid om het aquarium te bezoeken. Stadswandeling met bezichtiging van het Ovidius plein en het archeologisch museum. Aansluitend maken we een wandeling over de promenade naar het Casino. In de late namiddag komen we in Boekarest aan. Diner in een  typisch Roemeens  restaurant. 
 
7. Dag. Terug naar huis 
‘s Morgens stadsrondrit in de Roemeense hoofdstad. We bezoeken de Patriarchenkerk, zetel van de Roemeens Orthodoxe Patriarchen, het dorpsmuseum Dimitri Gusti met woningen uit alle delen van Roemenië. We maken een korte stop bij het Parlementspaleis, het tweede grootste gebouw ter wereld na het Pentagon. Op het plein van de revolutie zult u zich zeker de gebeurtenissen van 1989 herinneren. We rijden over de brede boulevards von Boekarest en gaan verder naar het vliegveld waar we afscheid nemen van onze Roemeense reisleider. Vlucht naar huis.
Price

     

Minimaal aantal personen 5 pax 10 pax 15 pax 20 pax 25 pax 30 pax
Prijs per persoon (Tweepersoons-kamer/halfp.) 685 € 465 € 415 € 385 € 345 € 325 €
Toeslag eenper-soonskamer 125 € 125 € 125 € 125 € 125 € 125 €
Entrees 35 € 35 € 35 € 35 € 35 € 35 €