Home > Agrarische vakanties > Agrarische reis Transylvanië

Agrarische reis Transylvanië


5
from
225 €
Itinerary

Dag 1 . Thuisland – Boekarest – Sinaia – Azuga – Predeal : H. Piemonte 4*

Aankomst in Boekarest, ontvangst door uw reisleider, tocht naar Sinaia. Bezoek aan het Peles kasteel en het klooster. In de namiddag ontdekt u de koninklijke wijnkelder Azuga met champagne proeverij. 
 
Dag 2. Predeal – Harman – Brasov – Bran – Predeal : H. Piemonte 4*
In de morgen een bezoek aan de Saksische kerkburcht in Harman/Honigberg. Daarna een bezichtiging van een rundveebedrijf. Een bezoek met stadswandeling in de stad Brasov/Kronstadt met een bezoek aan de Zwarte kerk, het oude raadhuis, orthodoxe kerk in de oude stad. In de namiddag ontdekt u de burcht Bran/ Törzburg, ook wel bekend als Dracula kasteel. Met als afsluiter een tocht met paard en wagen naar het landhuis van Moeciu voor een typische Roemeense maatlijd. 
 
Dag 3. Predeal – Sighisoara – Seuca – Bazna – Medias : H. Binder Bubi 4*
We rijden naar Sighisoara/ Schassburg, rondwandeling door de oude stad langs de Klokkentoren, het geboortehuis van Dracula en de Bergkerk. Daarna rijden we naar Seuca/Dunkeldorf. Bezichtiging  van de Saksische wijnkelder aldaar met wijnproeverij. In de namiddag een tocht met paard en wagen van Bazna/Baassen naar Boian/Bonnesdorf met de Saksische kerkburcht. Dan komt u ook langs de waterbuffels van het dorp. Avondeten en overnachting in Medias. 
 
Dag 4. Medias – Sibiu – Kl Cozia – Boekarest : H. Ramada Parc 4*
In de voormiddag een stadswandeling in Sibiu langs het grote en kleine plein, de Leugenbrug, de Cathedraal. Dan rijden we door de Rode torenpas van Walachije. Onderweg bezoeken we het Cozia klooster. Typisch Roemeens avondeten omringd met folklore in restaurant Hanul lui Manuc in Boekarest. 

Dag 5. Boekarest – thuisland
Stadstoer door Boekarest met een bezichtiging van het Dorpsmuseum, de Patriarchenkerk, het Parlementsgebouw. Namiddag vrije tijd in het oude centrum van de stad. Transfer naar vliegveld en terugvlucht naar huis. 
 

 

Price

 

Minimum aantal personen

15

20

25

30

35

40

45

Prijs per persoon

310 €

290 €

275 €

260 €

245 €

235 €

225 €

Single toeslag

95 €

95 €

95 €

95 €

95 €

95 €

95 €

Entree toeslag

40 €

40 €

40 €

40 €

40 €

40 €

40 €