Home > Agrarische vakanties > Agrarische reis Roemenië

Agrarische reis Roemenië


7
from
310 €
Itinerary

   Dag 1. Thuisland – Boekarest : H. Ramada Parc 4*

Aankomst in de middag op vliegveld bij Boekarest, ontvangst door reisleider, stadstoer door Boekarest met de bezichtiging van het Parlementspaleis, de Patriarchenkerk en het Dorpsmuseum. Feestelijk avondeten met folklore in restaurant Pescarus in Boekarest. 
 
Dag 2. Boekarest – Pantelimon – Tulcea : H. Esplanada 4*
In de morgen bezoeken we het rundveebedrijf Pantelimon. Dan rijden we naar Tulcea. In de namiddag maken we een bootocht door de Donaudelta tot het pelikanenreservaat bij het Nebunumeer, romantische avondeten aan boord van de Karpaten Queen. 
 
Dag 3. Tulcea – Sinaia – Azuga – Predeal : H. Piemonte 4*
In de voormidag bezoek aan het onderzoekstation van wijnbouw Pietroasele incl. wijnproeverij. In de middag gaan we naar het klooster Sinaia. Daarna ontdekt u de koninklijke wijnkelder Azuga met champagne proeverij. 

Dag 4. Predeal – Harman – Brasov – Bran – Predeal : H. Piemonte 4*
In de morgen bezichtigen we de Lippizanen stoetereij Chichis met een dressuurdemonstratie. Ook bezoeken we de kerkburcht van Harman/Honigberg. We maken een rondwandeling in Brasov/Kronstadt. In de namiddag bezoeken we de burcht Bran/ Törzburg, ook wel bekend als Dracula kasteel. 

Dag 5. Predeal – Sighisoara – Targu Mures : H. Continental 4*
In de voormiddag een bezoek aan de historische stad Schassburg met de Klokkentoren, het geboortehuis van Dracula. In de namiddag bezichtigen we het bevruchtingstation BVN Neumarkt. 
 
Dag 6. Targu Mures – Bazna – Sibiel – Sibiu : H. Golden Tulip 4*
In de voormiddag maken we een tocht met paard en wagen van Bazna/Baassen naar Boian/Bonnesdorf met de Saksische kerkburcht. Onderweg komen we langs de waterbuffels. In de namiddag bezoeken we het Glas-ikonenmuseum in Sibiel/Budenbach. Avondeten thuis bij de boeren in de bergen. 
 
Dag 7. Sibiu – Boekarest – thuisland
In de morgen een stadswandeling door Hermannstadt/Sibiu met het grote en kleine plein, de Leugenbrug, de cathedraal. Transfer naar vliegveld, waar gids afscheid van u neemt. 
 

 

Price

 

Minimum aantal personen

15

20

25

30

35

40

Prijs per persoon

390 €

360 €

345 €

330 €

320 €

310 €

Single toeslag

95 €

95 €

95 €

95 €

95 €

95 €

Entree toeslag

45 €

45 €

45 €

45 €

45 €

45 €